0

Menü

18 Paket Plastik Bitki Kendini Sulama Topu Bahçe Tesisi Waterer Otomatik Sulama Cihazı

Dükkan: Bahçe Malzemeleri
18 Paket Plastik Bitki Kendini Sulama Topu Bahçe Tesisi Waterer Otomatik Sulama Cihazı

18 Paket Plastik Bitki Kendini Sulama Topu Bahçe Tesisi Waterer Otomatik Sulama Cihazı

( 0 Yorumlar )
₺389.65 - ₺480.97
Kategori: Bahçe Malzemeleri
Sku: w314244

Ürün bilgisi

Bitki sulama ampulleri otomatik sulama sistemi ile tasarlanmıştır, bitkilerinizi gözetimsiz bırakma konusunda endişelenmenize gerek yoktur, bitkileri haftalarca mükemmel şekilde sulayabilir.

Her sulama topunu suyla doldurun, saksı bitkisine sıkıca yapıştırın.

Kendiliğinden sulanan bilye aleti, kırılgan olmayan ve iyi hava geçirgenliğine sahip yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmıştır.İçindeki su miktarını açıkça görebilirsiniz ve evdeki çocuklar bile onu kırmaktan korkmazlar.

Bu bitki sulama ampulleri saksı bitkileri, ev bitkileri, veranda bitkileri, asılı bitkiler ve açık bahçeler için kullanılabilir ve düşünceli bir bahçe hediyesi olabilir.

PAKET İÇERİĞİ VE BOYUT referansı-18 adet otomatik bitki sulama ampulü, 9 adet küçük boy 5x13 CM, 9 adet büyük boy 8x25 cm'dir.

Renk: Şeffaf, yeşil, mavi, turuncu, sarı, mor, pembe, koyu mavi ve gri

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

18 x otomatik sulama cihazı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Siz de beğenebilirsiniz

İstek Listesine Ekle
İlişkili

Otomatik Dönen Yağmurlama 360 Derece Pirinç Püskürtme Memesi Mister sprey başlığı Ev Bahçe Sulama Araçları Aksesuarları

₺96.35 - ₺192.70
( mermi noktaları: 1.esnek püskürtme yönü: 360 derecede bükülebilen ve sabitlenebilen yerleşik bir alüminyum alaşımlı boru ile bu bahçe pülverizatör nozulu, spreyin konumunu ve yönünü rahat ve hassas bir şekilde ayarlamanızı sağlar.i̇stediğiniz açıya ulaşmak için serbest viraj. 2.esnek püskürtme seçenekleri: bu bahçe püskürtme memesi, bahçeniz ve arabanız için gerekli )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Teleskopik Saplı Katlanır El Arabası Kompakt Yardımcı Bagaj Arabası

₺112.38 - ₺316.47
( tanım: 【uzatılabilir halat】: katlanabilir el arabası 40 kg ağırlığa dayanabilir, 2 kanca ipi ile taşıdığınız eşyaları daha kararlı ve hareket ederken düşmeyi önleyebilir. 【kompakt ve katlanabilir】: bu el arabası küçük bir boyuta kolayca katlanabilir, saklanması kolay ve daha kullanışlı olabilir.hareket, alışveriş ve merdiven çıkma yardımcısı için mükemmeldir. 【alüminyum )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Bitki Destek Kazıkları Büyümek Tünel Estacas Para Jardin Cam Elyaf Yeşil Ev Aksesuarı

₺356.24 - ₺672.13
( tanım bu, özenle seçilmiş malzemeden yapılmış, uzun süre kullanılabilen bahçe veya sera destek rafıdır term.it gençlerin hızlı çimlenmesi veya büyümesi için keyifli bir ortam sağlamaya yardımcı olabilir plants.it her türlü sebze, meyve ve çiçek yetiştirmek için kullanılabilir. özellikler - renk: gösterildiği gibi - malzeme: polietilen, cam elyaf -boyut:43.00x0.55x0.55 )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Emme Asılı Saksı Plastik Oval Şekil Otomatik Sulama Saksı Kapalı Açık Balkon Çit Duvar Asılı Ekici

₺63.72 - ₺107.93
( emme asılı saksı plastik oval şekil otomatik sulama saksı kapalı açık balkon çit duvar asılı ekici tanım: adı: saksı türü: saksı renk: beyaz malzeme: malzeme süreç: enjeksiyon kalıplama üretim yöntemi: bir kalıplama özellikler: nefes alabilir, deforme olması kolay değil, parçalanabilir, korozyona dayanıklı, kendinden emişli, )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Ayrılabilir Çift Kanca Saksı Duvar Asılı Oval Metal Bitki Kova Ev Çit Balkon Bitkileri Bonsai Dekor Tutucu

₺221.08 - ₺442.16
( marka yeni ve yüksek kaliteli özellikler: çıkarılabilir duvara monte saksı oval demir varil asılı saksı dekor çift kanca ile ev bahçe için. çiçek saksıları asılı saksı demir dekoratif asılı çiçek bitki kova tutucu kapalı korkuluk bahçe dekorasyon. bahçenizi, balkonunuzu, ofisinizi ve odanızı doğal kırsal kırsal tarzda dekore etmek için tencereyi kullanmak )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Tırmanma Gül Kafes Metal Kapalı Asma Destekler Bitki Kulesi Veranda Çim Sundurma Balkon Kafes Clematis Yasemin Bezelye

₺289.82 - ₺579.83
( bu tırmanma gülü ile verandanıza güzellik ve çekicilik katın trellis.it dekoratif bir işlevi vardır ve tatlı bezelye ve diğer dağcıları destekleyebilir.kafes sağlamdır ve kullanılmadığı zaman taşınması ve saklanması kolaydır. belirleme: ürün adı: basit montaj çiçek standı - ∪ tipi malzeme: paslanmaz çelik boru çap: yaklaşık 8mm / 0.31 inç boyut: a: )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Yüksek Basınçlı Yıkama Jeti Düz Fan Memesi, MEG Sabit akış regülatörleri,ince ve hassas, akışı çok iyi kontrol eder

₺333.26
( ürün açıklaması sabit akış regülatörleri 1/4 meg konu yüksek basınçlı su temizleyici yıkama düz fan özellik: yol süpürgesi/sprinkler/sanitasyon aracı için özel nozul ödeme: -aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: - kredi kartı, vi̇sa,banka havaleleri, paypal, western union vb. - www.adran.com.tr'te yapılan tüm ödemeler )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Hassas Döküm Yangın nefes Ejderha Heykel Su Manzarası Reçine Çeşme Majestic Ejderha Heykel ev bahçe dekorasyonu

₺624.24 - ₺1 248.30
( bu heykel çeşme ejderhası efsanevi yaratıkların dünyasındandır ve kanatları uzanmış kötü boynuzları ve nefes ateşiyle uçabilen yılan benzeri efsanevi bir canavardır ve genellikle fear.st george ejderhayı ünlü bir şekilde öldürdü ve çağlar boyunca evcilleştirilmesi veya üstesinden gelinmesi gereken canavarlar olarak bahsedildi.genellikle mağaralarda yaşadıkları söylenir, bu da onları )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Açık Veranda Şemsiye Aksesuarları 48mm Silindirik Kravat Çubuk Konektörü Balkon Eki Piknik Taşınabilir Şemsiye Yedek Parça

₺347.36 - ₺655.14
( tanım: 【premium malzeme】 veranda şemsiye aksesuarı dayanıklı plastik malzemeden, yüksek kalitede ve uzun kullanım süresinden yapılmıştır. 【uygun boyut】 şemsiye dikey bağlantı çubuğu konektörü, kurulumu kolay 9.3 cm x 5.4 cm/3.66 inç x 2.13 inç boyutundadır. 【i̇çin uygun】 dış mekan şemsiye direği konektörü, 48 mm çapında şemsiye direkleri için uygundur. 【geniş )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Havuz Skimmer Net Ayrılabilir Havuz Temizleme Aracı Ince Örgü Skimmer Havuzu Tırmık teleskopik çubuk Istikrarlı Havuz Net Yüzme Havuzu

₺160.07 - ₺320.14
( havuz sıyırıcı ağı-i̇nce ve kolay bu havuz skimmer ağı, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. needs.it sudan küçük kalıntıları ve yaprakları yakalayabilen ince bir ağa sahiptir surface.it sonra çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır use.it yer üstü, yer üstü veya şişme havuzlar gibi çoğu yüzme havuzu türü için uygundur.bu havuz sıyırıcı ağı )