0

Menü

5 Adet 16x19mm Lüminesans Reçine Kolye Kare Gevşek halka boncuk Charms El Yapımı Takı Bilezik Anahtarlık Küpe Takı

Dükkan: Takı & Aksesuar
5 Adet 16x19mm Lüminesans Reçine Kolye Kare Gevşek halka boncuk Charms El Yapımı Takı Bilezik Anahtarlık Küpe Takı

5 Adet 16x19mm Lüminesans Reçine Kolye Kare Gevşek halka boncuk Charms El Yapımı Takı Bilezik Anahtarlık Küpe Takı

( 0 Yorumlar )
₺49.24 - ₺123.19
Kategori: Takı & Aksesuar
Sku: w172096

Ürün bilgisi

5 Adet 16x19mm Lüminesans Reçine Kolye Kare Gevşek halka boncuk Charms El Yapımı Takı Bilezik Anahtarlık Küpe Takı

Ambalaj: 5 adet / grup

Not: toptan istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.teşekkür ederim ~!

  • Kendin Yap Boncuklar - Gevşek Spacer Boncuk
  • Marka Adı - Missopick'in
  • Takım elbise - Bilezik yapımı, kolye, Kendin Yap Takı
  • Özellik 2 - için takılar küpe, bilezik için takılar, kolye için boncuk
  • Tarz - Sevimli / Romantik
  • Malzeme - reçine
  • Metal Türü - hiçbiri
  • Öğe Türü - Takılar
  • Özellik 1 - Takı Yapımı, diy boncuk & takılar
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Güzel mi Moda mı - Moda
  • Ürün Ağırlığı - 25g
  • Model Numarası - Takılar

Yorumlar

Siz de beğenebilirsiniz

İstek Listesine Ekle
İlişkili

Terfi Dad Ever Keychain Kişiselleştirilmiş Moda Deri Anahtarlık Araba Aksesuarları: Baba Güvenli sür Sana ihtiyacım var burada benimle seni seviyorum

₺220.12
( açıklama: ✿ babanıza sürpriz yapmak için tasarlanmış küçük bir hediyedir. ✿ özel anahtarlık, anahtarlarınızın, cüzdanlarınızın, çantalarınızın çoğuna ve ayrıca harika bir araba aksesuarı olarak uyar. belirleme: özellik: yepyeni ve etiketsiz. stil: moda demirci: paslanmaz çelik + deri boyut: 43 * 32 mm renk: resim gösterisi )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Sıcak Satış 100 % Gerçek 925 Ayar Gümüş Charm Fit Orijinal kolye Bilezik Yapımı Moda DIY Takı Kadınlar İçin Fabrika Outlet

₺66.23 - ₺147.13
( mağazamıza hoşgeldiniz 1. mağazamızda sergilenen tüm ürünler stokta.ve tüm ürünler kargo ücretsizdir.ve dropshipping desteklenmektedir.30$ üzerindeki siparişler için ek indirimler eklemek için bizimle iletişime geçin.miktar ne kadar büyük olursa indirim o kadar büyük olur ve üst sınır yoktur.200$ üzerindeki siparişler için ücretsiz dhl hızlı kargo alabilirsiniz. 2. )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Sevimli Penguen Anahtarlık LED el feneri ses ışığı ile Anahtarlık Çocuk Oyuncak Hediye Eğlenceli Hayvan Anahtarlık El Feneri Anahtarlık

₺87.27
( eşya yok: 378175-378177 100 % brand new ve yüksek kalite malzeme: plastik, alaşım paket: 1 adet toplam uzunluk 9.3 cm penguen uzunluğu 4.8 * 3.7 cm lütfen 0.5 cm boyut farkına izin verin. )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Kızlar Tatlı Shambhala Rhinestone Paslanmaz Çelik Zincir Kolye Moda Kil Kristalleri Disko Topu Kolye Kolye Kadınlar İçin

₺21.82 - ₺31.28
( özellikler: 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli. benzersiz tasarım, zarif üretim, rahattır. popüler bir ürün ve onu kaçıramazsınız. her türlü kıyafet ve elbiseyi eşleştirin. i̇ş,alışveriş,parti,düğün veya günlük görünüm gibi tüm durumlar için uygundur. satın almaya değer, sadece kendiniz için güzel bir dekorasyon değil, aynı zamanda )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Yunan Alfabesi Kulübü Üyesi Rozeti ZPB Ayakkabı Tokası

₺94.23 - ₺134.58
( 1. özel yapılmış 2. damla nakli̇ye 3. toptan 4. daha fazla si̇pari̇ş daha fazla i̇ndi̇ri̇m takip servisine ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin siparişten memnun değilseniz, geri bildirim veya kamu anlaşmazlıklarından ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.teşekkür )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Karikatür kedi mix 10 adet Emaye Küpe Kolye DIY Anahtarlık Bilezik Kolye Takı Aksesuarları

₺100.98 - ₺229.58
( sevgili arkadaşım, biz fabrika, biz ürün özelleştirilmiş hizmet sunabilir. ürün kataloğumuza ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Moda basit küpe mizaç küpe tatlı takı kulak takı kadın küpe

₺47.31 - ₺96.35
( moda basit küpe mizaç küpe tatlı takı kulak takı kadın küpe özellikler: kişiselleştirilmiş, tatlı bir görünüm sunan süper sevimli küpeler; bu saplamalar, ışığı ustaca yakalayan ve yansıtan yaratılmış değerli taşlarla ateşlenir. kadınlar ve kızlar için olmazsa olmaz, sade ve klasik, tek başına giyebilir veya şık bir görünüm yaratmak için diğer küpelerle )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Gıca Gema Lüks Gerçek 925 Ayar Gümüş 3EX Oval Kesim 6CT Oluşturulan Moissanite Pembe Sarı Pırlanta Yüzük Kadınlar Takı Hediyeler İçin

₺1 904.59 - ₺3 462.79
( gıca gema lüks gerçek 925 ayar gümüş 3ex oval kesim 6ct oluşturulan moissanite pembe sarı pırlanta yüzük kadınlar takı hediyeler i̇çin ana taş: 6 karat prenses kare vvs sınıf d renk 3ex özel: canlı yayın,, )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Toptan 20 pairs Gül Küpe, kadın Takı, Parti Hediye

₺821.96
( mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çok çalışıyoruz,herhangi bir sorun olursa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. tüm paketler ödeme temizlendikten sonra 7 iş günü içinde gönderilecektir, acilen ihtiyacınız varsa lütfen bana bildirin.ve eğer mümkünse bir paketleme videosu gönderilecektir . )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Zarif Emaye Kabuk Broş Kadınlar Unisex 2 renkli Deniz Hayvan Tasarım Ofis Parti Broş Pins Hediyeler Takı Aksesuarları

₺38.04 - ₺71.83
( tanım: 100 % brand new ve yüksek kalite! malzeme: alaşım paket içeriği: 1 * broş not: işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin. anlayışınız için teşekkür ederiz ! sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

925 ayar gümüş kaplama pt950 beyaz altın pırlanta yüzük kadınlar için Mossang taş yüzük mikro set ziyafet düğün lüks yüzük

₺452.78 - ₺696.46
( ürün satış noktaları 100 %925 ayar gümüş malzeme: 925'in üzerine,0.03 um rodyum ve en son af teknolojisi koruyucu filmi ekledik,yüzüğümüzü sadece dokunuşa ipeksi değil, aynı zamanda uzun ömürlü hale getirdik. 100 % d renk mozanit taşı:seçtiğimiz tüm taşlar d, vvs1 ve 3ex kesim pırlantalardan daha parlak bir ateşe sahip, ancak pırlantalardan daha ucuz olan mükemmel mozanit! yaygın )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Özel Fiyat Doğal 3.3 mm 4A Turmalin Faceted Rondelle dağınık boncuklar Takı Yapımı İçin dıy bilezikler Kolye

₺166.25 - ₺454.14
( doğal 3.3-3.6 mm 4a turmalin yönlü rondelle dağınık boncuklar 100%, yeni ürün malzemesi: turmalin boyutu hakkında: 3.3-3.6 mm delik hakkında: 0.4 mm miktar: yaklaşık 160 adet / strand / 7-8g/33-34 cm renk: doğal mağazamızdan herhangi bir ürünü birlikte karıştırabilirsiniz.büyük indirim büyük toptan sipariş için! karışık )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

C008 Avrupa ve Amerikan klasik deniz mavi kalp şeklinde Avusturyalı kristal kolye Joker mizaç kolye takı

₺120.87 - ₺127.24
( 1. 如何购买? 看中商品,直接放入购物车,等所有商品都放入购物车后提交购物车,生产订单,付款. 2. 产品品质 我们非常专注于饰品,会精心挑选市面上工艺精湛,款式漂亮的饰品展现在您眼前,我们的宗旨: 不怕不识货就怕货比货,欢迎货比三家在选择. 3. 产品售后 因为哪怕就算产品都是完美的,也许哪天那个买家心情不爽,也会退货这个也是很正常的何况,世间哪来绝对完美的事情呢? 我们对待评价的态度:从来不去.一定会达到每个客户的满意的, )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Kiki'nin Teslimat Hizmeti JiJi Ekmek Yaka İğnesi Dünyanın en iyi fırıncısı!

₺36.69 - ₺89.59
( malzeme: bakır boyut yaklaşık 30 mm arkadaki metal kelebek toka )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Parlak parlaklık aksesuar çok fonksiyonlu DIY bilezik kolye anahtarlık ıstakoz kanca ev kullanımı için

₺8.11 - ₺18.92
( parlak parlaklık aksesuar çok fonksiyonlu diy bilezik kolye anahtarlık ıstakoz kanca ev kullanımı için özellikler: bu ıstakoz tokalar çok amaçlıdır ve bilezikler, anahtarlıklar, kolyeler, halhallar ve diğerlerinde kullanılabilir jewelry.it pürüzsüz bir yüzeye sahiptir ve size rahat bir kullanım deneyimi sunar. elektrokaplama ile tamamlanan bu ıstakoz tokalar, çok hassas, )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Kadın Asılı Dangle Küpe Damla modern Takı Kadın Küpe Alaşım Damla Takı Yaratıcı Dangle Eardrop Ay Yıldız Vintage

₺34.95
( açıklama: malzeme: alaşım stil: bırak / dangle tema: retro renk: altın ülke / bölge üretim: çin özelliği: 100 % i̇yi malzemeler,kaliteli kendine özgü hissetmeni sağla. bu güzel ve şık bir hediye moda ve zarif tasarım not: 1.işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2.farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif )