0

Menü

Havuz havlusu Raf, 5 Bar, Beyaz, Bağlantısız Açık PVC Trapedozal Havuz Depolama Organizatör, Dahil 8 Havlu Klipleri

Dükkan: Ev Geliştirme
Havuz havlusu Raf, 5 Bar, Beyaz, Bağlantısız Açık PVC Trapedozal Havuz Depolama Organizatör, Dahil 8 Havlu Klipleri

Havuz havlusu Raf, 5 Bar, Beyaz, Bağlantısız Açık PVC Trapedozal Havuz Depolama Organizatör, Dahil 8 Havlu Klipleri

( 0 Yorumlar )
₺770.22 - ₺1 510.12
Kategori: Ev Geliştirme
Sku: w117820

Ürün bilgisi

Marka Tanıtımı ekipman ve aletler konusunda uzmanlaşmış lider bir markadır.Binlerce motive olmuş çalışanla birlikte, müşterilerimize inanılmaz derecede düşük fiyatlarla zorlu ekipman ve araçlar sunmaya kendini adamıştır.Bugün, 10 milyondan fazla küresel üyesi olan 200'den fazla ülkenin pazarlarını işgal etti.

Neden seçmelisiniz ?

1.Zorlu Kalite Güvencesi

2.İnanılmaz derecede Düşük Fiyatlar

3.Hızlı ve Güvenli Teslimat

4.30 Günlük Ücretsiz İade

5.24 / 7 Profesyonel Müşteri Hizmetleri Ürün Açıklaması Havuz Havlu Askısı Özel Trapedozal Tasarım ve Mobilya Sınıfı Yapı ve 55 lbs Yük Kapasitesi 5 Bar Havlu Askısı Fonksiyonel havuz havlu askımız, çeşitli yüzme ekipmanlarınız için geniş depolama alanı sağlar.Katı PVC Yapı Dış mekan havlu askısı, PVC boru yapısı nedeniyle dayanıklı ve taşınabilirdir ve uzun süreli kullanım sağlar.Büyük Destek Tabanı Havuz havlusu askısı hakkında endişelenmeyi bırakın falling.It koruma sağlayan geniş ve sağlam bir destek tabanına sahiptir.Sizin için Ek Araçlar Asılı örgü çanta, kanca ve havlu klipsleri, gözlük veya şnorkel gibi daha küçük aksesuarları saklamak için mükemmeldir ve havuz havlusu rafını çok daha işlevsel hale getirir.Kurulumu ve Saklanması Kolay Bu PVC havlu askısının kolay kurulumunu bitirmek için adaptörleri kullanın.Ayrıca, sökülmesi zahmetsizdir ve emek yoğun değildir.Çok Yönlü Kullanımlar Havuz havlusu tutucusu, yüzme ekipmanlarını iç ve dış mekanlarda saklamak için mükemmel bir araçtır.Özellikler Model: VV-PTR-T5 Çubuk sayısı: 5 Şekil: trapez Malzeme: PVC Renk: beyaz Ürün boyutu(u x g x y): 37x24x50 inç/ 94x60x127 cm Yük kapasitesi: 55 lbs / 25 kg Paket içeriği 1 x havlu askısı 8 x Havlu klipsi 1 x örgü çanta 1 x kanca 1 x kurulum seti 1 x kullanım kılavuzu Ideal 5 Bar organizatör: Toplam Boyut: 37 inç (L) x 24 inç (W) x 50 inç (H).Şekil: Yamuk.Maks.Yük Kapasitesi: 55 lbs.Dış mekan havlu askısı, havluları verimli bir şekilde kurutmak, havuz şamandıralarını, kürekleri veya çapraz çubuklar arasına sığacak herhangi bir şeyi saklamak için harika çalışır.Premıum PVC Malzeme: Havuz havlu askımız, gelecek yıllar boyunca pas ve korozyona karşı etkili bir şekilde dayanıklı, ağır hizmet tipi mobilya sınıfı PVC malzemeyi benimser.Bu arada, güzel ve parlak beyaz PVC yapı, renk solması olmadan UV engelleyicidir ve temizlenmesi kolaydır.Kararlı ve Çoklu: Geniş sağlam tabanı nedeniyle, açık havuz rafı her türlü hava koşulunda sıkıca duracaktır.Ayrıca, yüzme ekipmanınızı düzenlemek için size 8 küçük havlu klipsi, paslanmaz çelik bir kanca ve büyük bir file çanta sunuyoruz.Montajı Zahmetsiz: Hızlı montajı kendiniz bitirmek için sağladığımız 3 yollu montaj adaptörlerine ihtiyacınız var, vida veya başka alet gerekmez.Kullanılmadığı bir dakika içinde yerden tasarruf sağlayan depolama için PVC havuz havlu askısını kolayca sökün.Açık ve Kapalı Kullanımlar: Bu PVC havlu askısı, havuzlar, plajlar, göl evleri, kamp alanları, karavanlar ve daha fazlası için mükemmel bir kurutma ve depolama çözümüdür.Tatillerde veya boş zamanlarınızda aileniz ve arkadaşlarınızla açık hava etkinliklerinin tadını çıkarın!

  • Marka Adı - XMSJ'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Havlu Raf Tipi - Sabit Banyo Havlusu Tutacağı
  • Tarz - Fasion'un
  • Tip - Havlu Rafları
  • Malzeme - çinko alaşımı

Yorumlar

Siz de beğenebilirsiniz

İstek Listesine Ekle
İlişkili

5 adet Taşınabilir Boya Fırçaları duvar tablosu Fırçaları Ahşap Saplı Boya Fırçaları Yeniden Kullanılabilir Boya Fırçaları

₺179.18 - ₺381.15
( tanım bu ahşap saplı fırça seti hem ev geliştirme hem de dış mekan ızgarası için mükemmeldir.set, ulaşılması zor alanlar için bir köşe fırçası da dahil olmak üzere çeşitli boyutlar içerir.özel lifler yumuşak ve dayanıklıdır ve uzun süre boyama veya ızgara sırasında rahatlık için hafif ahşap saptır.bu fırçalar duvarlar, dolaplar, çitler ve güverteler dahil olmak üzere )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Banyo Fotoselli Musluk Havzası Lavabo Kızılötesi Hareket Sensörü Bakır Musluk Güverte Dağı Modern İndüksiyon Filtresi Pil Musluk Grifos

₺1 814.23 - ₺3 239.58
( * not elle ölçülen, 1-3 cm fark izin verilir.farklı araçlarla ölçülürse bir fark olabilir, bu nedenle lütfen alınan üründen elde edilen verilere bakın. renk hakkında farklı monitörlerden farklı çözünürlükler nedeniyle, renkler gerçek ürünle küçük bir fark olabilir, lütfen anlayın. nakliye hakkında ödemeniz yapıldıktan sonra parseli 5 gün )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Yerçekimi püskürtme tabancası HVLP Hava Boya püskürtme makinesi Ayarlanabilir Otomotiv Hava Boya Püskürtme tabancası 1.3 mm Memesi DIY Araba Mobilya Duvar

₺1 482.89 - ₺2 965.79
( hava boya püskürtme makinesi hvlp oto araba detay boya püskürtücü ayarlanabilir otomotiv hava boya püskürtme tabancası 1.3 mm meme diy araba mobilya duvar özellik: 1. yüksek atomizasyon: lvlp boya püskürtme tabancamızla yüksek kaliteli atomizasyon elde edin, boyadan tasarruf edin ve çevreyi koruyun.düşük hava basıncında bile verimli ve hassas püskürtme deneyimi yaşayın. 2. )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Mutfak, Banyo Vanity Tezgahı, Komodinler, Masalar ve Masalar için Retro Radyo Şekli Doku Kapak Kutusu

₺177.25 - ₺239.62
( büyük miktarda indirim sunuyoruz.bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız! [yaratıcı retro doku kutusu kapağı ve hafif ve dayanıklı] plastik yapı, doku kutusu kapağını dayanıklı ve dayanıklı hale getirir, doku kutusunu kolayca yerleştirir, sadece güzel bir doku kutusu kapağı değil, aynı zamanda retro ve zarif bir dekorasyon, retro doku kutusu kapağımızı şimdi alın ve )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

1/2 ADET Kahve Dağıtıcı Şurup Pompası Süt Çay Sıvı Dağıtıcı Taşınabilir Monin Şurubu meyve suyu şişesi Dağıtıcı Pompası mutfak gereçleri

₺92.10 - ₺131.68
( 1/2 adet kahve dağıtıcı şurup pompası süt çay sıvı dağıtıcı taşınabilir monin şurubu meyve suyu şişesi dağıtıcı pompası mutfak gereçleri tanım: belirleme: malzeme: renk: resim gösterisi olarak boyutu: resim gösterisi olarak(1 inç = 2.54 cm) kapasite: 10 cc uygulama vesilelerle: süt çay mağazaları için, kafeler, barlar, vb. özellikler: özellikler: 1. )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

JFBL Sıcak 2 Adet Ağır Spor Kilo Kaybı Ter Sauna Takım Elbise Egzersiz Salonu Anti-Rip 4XL-Siyah ve Gümüş

₺462.25 - ₺570.57
( 2 adet sauna takım elbise:1 adet siyah ve 1 adet gümüş sauna kıyafeti, kaliteli. dayanıklı ve kaliteli eşofman; su geçirmez ve rüzgar geçirmez, koruyucu.yağ yakımını hızlandırın ve sizi zayıflatın. spor antrenmanınız için mükemmeldir ve istediğiniz sonucu elde etmek için çok hızlı çalıştığı için kilo verin. kilo vermeye, koşma, atlama, bisiklete )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Yüksek Basınçlı Yağış Duş Başlığı, El Turbo Duş Başlığı, Ayarlanabilir Anahtarı Turbo Spa masajlı duş, 3 Jet Tipi

₺263.37 - ₺370.92
( cildiniz ve saçınız için daha iyi: duş başlığımızdaki su kirlerini ve kloru azaltabilen filtre, cildinizi ve saçınızı daha pürüzsüz ve sağlıklı hale getirmek için duş suyunu etkili bir şekilde yumuşatır ve arındırır. yüksek basınçlı duş başlığı: çıkış deliklerini daha küçük ve daha yoğun hale getiren mini teknoloji ile tasarlanan duş başlığımız, su akışının )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

92mm 9225 Bilgisayar kasası Soğutma Fanı 92x92x25mm DC 5 V 12 V 24 V 2 PİN PC CPU Soğutucu Fan 90mm 9 cm

₺14.29 - ₺37.65
( 92mm 9225 bilgisayar kasası soğutma fanı 92x92x25mm dc 5 v 12 v 24 v 2 pi̇n pc cpu soğutucu fan 90mm 9 cm ürün satış noktası: 1. makine sessiz yağ içeren mikro santrifüj fan 2. 9 cm çapında bir dc türbin kullanma 3. ürün küçüktür ve yer kaplamaz 4. ürün basit ve kullanımı rahat 5. yüksek kaliteli pbt malzemeden üretilmiştir ürün )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Lavabo Klipsleri Mutfak Undermount Montaj Braketleri Klip Parçaları Granit Montaj Tezgah Kanalizasyon Desteği Sabitleme Aksesuarları

₺70.86 - ₺141.92
( tanım bu, mutfak lavaboları için özel olarak tasarlanmış, plastik ve manganlı çelikten yapılmış, dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve corrosion-resistant.it mutfak ömrünün kalitesini ve durumunu korumak için yedek parça satın almanız için mükemmel bir seçimdir. özellikler - renk: koyu kırmızı. - malzeme: plastik, manganlı çelik. - boyutu: yaklaşık )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Bakır Banyo Duş Küvet Musluk Mesafe Artan Eksantrik Açılı Değişim Kavisli Ayak Viraj Parçaları Karıştırma Vanası Musluk

₺75.50 - ₺116.04
( bakır banyo duş küvet musluk karıştırma vanası musluk mesafesi artan eksantrik açılı değişim kavisli ayak viraj bağlantı parçaları özelliği: 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli!kullanım: duş küvet bataryası karıştırma vanası malzeme:bakır tip: çevre dostu,stoklar 790117: uzunluk 7cm delik çapı. 2-2. 5 cm 790118: uzunluk 6.4 cm delik çapı. 2-2. 5 cm 790119: daire çapı 6cm )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

300ML Banyo Sabunluk duş şampuanı Jel depolama şişesi Manuel Basın Mutfak Lavabo Losyon Sabun El Sıvı pompa şişesi

₺264.72
( tanım: marka yeni ve yüksek kaliteli. paslanmaz çelik ve plastikten yapılmış, güçlü ve dayanıklıdır. lavaboya sıvı sabun pompalanabilir kaliteli malzemelerden üretilmiştir sabunluk veya losyon dispenseri olarak çalışır sadece birkaç kısa dakika içinde kurulumu son derece kolaydır ve dağıtıcı kafasını çıkarın ve sıvı sabunla doldurun-şişeyi çıkarmanıza )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Sevimli Ördek Tarzı Depolama Rafı Su Birikimi Yok Sabunluk Pürüzsüz Yüzey Sabunluklar Banyo için

₺65.84 - ₺94.03
( fonksiyon: sabunluk renk: beyaz ağırlık: 95g boyut: 19.5*8.9*4.8 cm malzeme: pp özellikler: 1. sevimli ördek şeklindeki tasarım. 2. sabunun kolay boşaltılması ve kurutulması için delikli. 3. bağımsız, banyo tezgahına veya duşa yerleştirilebilir. 4. çoğu standart boyutlu sabun çubuğuna uyar. 5. sabunun kuru kalmasına yardımcı )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Saç Kurutma Makinesi Braketi Ücretsiz Delme Banyo Saç Kurutma Makinesi Askısı Tuvalet Çok Fonksiyonlu Raf Banyo Saç Kurutma Makinesi Depolama Rafı

₺89.59 - ₺179.18
( saç kurutma makinesi braketi ücretsiz delme banyo saç kurutma makinesi askısı tuvalet çok fonksiyonlu raf banyo saç kurutma makinesi depolama rafı tanım: yüzey işleme: parlatma taşıma kapasitesi: 10kg malzeme: plastik renk: beyaz, siyah, gri stil: modern ve basit özellikler: 1. ellerinizi serbest bırakın: üfleme ve tarama sırasında )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

7in Araba Radyo Alıcısı Ayna Bağlantı otomobil radyosu Multimedya Oynatıcı Carplay Fonksiyonu Araba Eğlence Sistemi Evrensel Araba için Fit

₺364.54 - ₺759.60
( 7in autoradio multimedya oynatıcı ile lcd ekran entegre ters kamera 4 oyun modları carplay fonksiyonu arabalar suv kamyonlar için özellik: 1. büyük 7 inç ekran: otomatik mp5 çalar düğmesinin renkli bir arka ışığı vardır, bu da onu serinletir use.it 1080p yüksek çözünürlüklü ses ve videoyu destekleyen 1024 x 600 7 inç geniş ekran ile donatılmış ekran net ve görsel efekt )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

4 adet Sarı Harç Kazıyıcı Yeniden ve Yerine TPU Harç Kaldırmak Kazıyıcı Taşınabilir Mutfak Banyo Zemin Biulding Dekorasyon

₺46.34 - ₺102.91
( 4 adet sarı kalafat araçları kiti yeniden ve yerine tpu pürüzsüz temizleyici kolay temiz mutfak banyo zemin biulding dekorasyon 4 in 1 dolgu macunu silikon harç sökücü kalafat aracı kazıyıcı ev temizlik bahçe aletleri 4 adet silikon cam çimento kazıyıcı dolgu macunu harç sökücü ev bitirme kalafat araçları özellikler: mükemmel bir sızdırmazlık oluşturun, )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Çift Katmanlı rulo kağıt havlu tutucu Su Geçirmez Punch - Ücretsiz Çekmece Doku saklama kutusu Banyo Aksesuarları WC rulo kağıt stant kılıfı

₺95.58 - ₺212.59
( [malzeme] abs + pp [özellikler] çevre koruma ve sağlık, iyi esneklik, aşınma direnci ve hasar direnci, dayanıklı [fonksiyon] çeşitli basit ve zarif renkler, temiz ve kullanışlı ev için temiz ve düzenli bir ortam geliştirin paket içerir: 1 adet doku kutusu ürün sürekli yükseltilebilir, görünüm ve renk değiştirilebilir, lütfen aldırmayın.ve renk veya görünüm talebiniz varsa sipariş )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Fırınlar ve Endüstriyel için Odun Sobası Contası Paspas Şömine Yalıtım Malzemeleri

₺94.42 - ₺192.51
( tanım conta contası, ızgaranız veya ocağınız için olmazsa olmaz bir aksesuardır .temiz pişirme deneyimi için duman sızıntısını önlemek için verimli sızdırmazlık sağlar.yüksek sıcaklığa dayanıklı malzemelerden üretilen bu conta ısıya dayanabilir ve dayanacak şekilde üretilmiştir.kendinden yapışkanlı tasarım, ek aletlere ihtiyaç duymadan kolay kurulum sağlar, zamandan )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Masaüstü depolama rafı, çok katmanlı akrilik şeffaf kitaplık, ofis masası, basit organize raf, oyuncak, ev, küçük

₺320.52
( hakkımızda 1, firmamız çin'in en büyük toptan bulunmaktadır pazar.i̇htiyacınız olan herhangi bir ürün bana gönderilebilir ürün resimleri veya modelleri.sana en düşüğü vereceğim mümkün olan en kısa sürede teklif verin ve ardından satın almanız için dükkandaki ürün. 2, dükkanda satılan tüm ürünler orijinal, lütfen dinlenin satın )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Siyah Havza Musluklar Tall Havzası lavabo musluğu Ince Banyo Lavabo Su musluk bataryası Sıcak Soğuk Su Havzası Vinç Dokunun Banyo Dokunun

₺890.32 - ₺1 413.19
( lütfen dikkat: farklı ülke musluk için uygun farklı boru boyutuna sahiptir, lütfen sipariş verirken sipariş mesajında doğru boyuta dikkat edin,ya da standart boyut g1/2 boru göndereceğiz, anlayabileceğinizi umuyoruz! )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

El Kişisel Bide Popo Duş Taşınabilir Seyahat Bide manuel pres Mini Atomizer Perineal ve Hemmoroid Dropshipping

₺99.44
( özellikler: ootdty'nin sohbeti̇ ergonomik tasarım: gövde, kokusu olmayan, tutması rahat olan ve her köşeyi kolayca temizleyebilen tıbbi sınıf eva malzemeden yapılmıştır. taşınabilir: kafa spreyi geri çekilebilir, paketlenmesi kolaydır ve taşımak ve saklamak için herhangi bir sırt çantasına kolayca sığabilir.fıskiyenin bir toz kapağı vardır, bu daha fazladır hygienic.it )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

1 adet barbekü yakma donanımı tüp buğulanmış pirinç dolabı buharlı fırın Paslanmaz Çelik Boru Brülör ızgara propan doğal gaz tüpü brülör

₺212.20 - ₺235.76
( 1 adet barbekü yakma donanımı tüp buğulanmış pirinç dolabı buharlı fırın paslanmaz çelik boru brülör ızgara propan doğal gaz tüpü brülör )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

30/40/50cm banyo tutamağı s banyo küveti Tuvalet Küpeşte banyo tutamağı Banyo denge çubuğu Güvenlik korkuluk Desteği Banyo ve Duş

₺283.45 - ₺567.09
( 30/40/50 cm banyo tutamağı s kaymaz duş güvenliği destek kolu banyo güvenliği çubuğu kaymaz duş banyo tutamağı kolu paslanmaz çelik banyo banyo tutamağı yaşlılar için yaşlılar için handikap duş sandalyesi tabure özellik: 1. güvenilir kaymaz tutuş: kaymaz duş tutamağımız, kabartmalı desenli kaymaz bir tasarıma sahiptir ve sıradan banyo tutamaklarına kıyasla üstün )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Manuel Sıvı Sabunluk Duvara Monte şampuanlık Kaçak Geçirmez Şeffaf Kilit Kapağı Duş Jeli Mutfak için

₺340.41 - ₺472.67
( !-- parçalamaya başla-- manuel sabunluk şeffaf kaçak geçirmez duvara monte el sabunu dispenseri banyo mutfak için 300ml özellik: 1. şeffaf: sabunluk, ne kadar sıvı kaldığını görmek kolay, 300 ml'lik büyük bir depolama kapasitesine, şeffaf gövdeye sahiptir. 2. kurulum: bu el sabunu dispenseri delik delme ve delme kurulumunu destekler.karo, mermer, ayna, plastik veya diğer )
İstek Listesine Ekle
İlişkili

Banyo Doku Tutucu Fırçalanmış Altın ve Ahşap Banyo Kağıt Tutucu Doku Tutucu Kutusu Raf rulo kağıt havlu tutucu Doku Kutuları

₺382.31 - ₺647.99
( banyo doku tutucu fırçalanmış altın ve ahşap banyo kağıt tutucu doku tutucu kutusu raf rulo kağıt havlu tutucu doku kutuları )